O nama

Naša predanost detaljima, ekonomičnosti i učinkovitosti čini nas najlogičnijim izborom pri dizajniranju vašeg prostora.

TKO SMO MI

Studio 13 je dizajnerski studio specijaliziran u osmišljvanju i dizajniranju interijera i eksterijera. Uređenju potpuno novih ili preuređivnju starih građevina. U suradnji sa vama mi stvaramo funkcionalne,visoko kvalitetne i atraktivne interijere.

NAŠA MISIJA

Misija Studia 13 je da uvijek dostavi vrhunski proizvod koji u potpunosti reflektira želje, vizije i težnje klijenata. U radu sa klijentom stvaramo specifično dizajnirane prostore koji reflektiraju ujedno i individualne potrebe klijenta, te arhitektonska riješenja domova.

ČIME SE BAVIMO

Težimo transformiranju svakodnevnog životnog prostora u lijep i funkcionalan prostor koji nadilazi potrebe i očekivanja naših klijenata. Dizajn Studija 13 reflektira ukuse i dizajnerske zahtjeve globalnih klijenata današnjice.

Našom uslugom podižete prodajnu i rentabilnu vrijednost vašeg apartmana, kuče ili poslovnog prostora. Pratimo vas i pomažemo vam od razvijanja projekta, skiciranja, 3D prezentiranja pa sve do dizajna i organizacije građevinskih poslova, nadzora, uređenja interijera i eksterijera.

Fotografiramo završni proizvod sa ciljem poboljšanja prezentacije pri prodaji, iznajmljivanju ili jednostavno odmaku od konkurencije.

MI VOLIMO NAŠE KLIJENTE

Dobiti ćete jedinstven dizajn, izrađen isključivo za vas. Razumjeti ćete kako funkcionra proces dizajniranja i imati ćete potpunu transparentnost troškova.